Gastenboek

Leuk dat je jouw ervaring met ons en toekomstige klanten wilt delen!

Reacties

Fam Tieleman
3 maanden geleden

Wij hebben een fantastische ervaring gehad. We zijn toerist in eigen omgeving, maar hoe leuk is het om op een e-puch met kinderen te toeren langs de kust van ons schitterende eiland! Ik moet ook Yvonne complimenten geven hoe er is gecommuniceerd en welke service ze verlenen, alles heel snel en duidelijk! Een echte aanrader voor zowel gezinnen met kinderen, familie of met vrienden!! Wij gaan dit zeker nog eens doen

Claudia
5 maanden geleden

Wij hebben 27 augustus j.l. 2 e-scooters gehuurd. Ontvangst was vriendelijk, uitleg duidelijk. We waren door mijn schuld iets te laat terug en daar werd niet moeilijk over gedaan. Leuk familie bedrijf! Veel keuze in e-scooters, hele leuke ook! Hadden veel bekijks onderweg. 😁
Zeker aan te raden! Prijs/kwaliteit een 10 !! De route was ook leuk, zeker als je daar de weg niet weet. Goed geregeld! Superfijn klrin maar intiem bedrijf! Top!!

Gielia
5 maanden geleden

We hebben een leuke rit gereden. We waren met twee volwassenen en twee kinderen. Heel fijn dat de kinderen veilig mee kunnen. Het ontvangst was gezellig en gemoedelijk. Alles wordt goed uitgelegd. De scooters en andere voertuigen zien er super uit. Ze worden goed onderhouden, zodat je veilig op weg gaat. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lennard Chevalking
6 maanden geleden

Voor iedereen die nog een keer op een E-chopper wil rijden is dit echt een aanrader. Wij zijn super goed geholpen door de verhuurder. Verder zagen de voertuigen er goed onderhouden uit. De route die we hebben gereden was prachtig. Kortom, een superrit op een prachtig eiland met schitterende natuur

Monique
6 maanden geleden

Gisteren 2 e-scooters gehuurd. Na een hele vriendelijke ontvangst, een leuke rit gemaakt aan de hand van meegekregen route. Onderweg lekker geluncht. Fijn dat de e-scooters een dubbele zit hebben, zodat kind van 11 ook mee kon.

Nellie en Pleuni
6 maanden geleden

2 E-puchs gehuurd samen met mijn dochter een héél mooie tourtocht gemaakt langs de kust en omgeving Stellendam. Onderweg super lekker gegeten bij de Reddingsloods. Deze tocht is zeker een aanrader !! Groetjes Nellie en Pleuni uit Limburg

Louise
6 maanden geleden

Net terug van een prachtige tocht met 2 e-choppers. De kinderen van 14 en 15 jr. achterop. Genoten van het diverse landschap.
Zeer vriendelijk ontvangst en goede uitleg.
Een echte aanrader om een leuke (mid)dag te beleven

Gea
7 maanden geleden

We hebben een leuk moeder-(schoon)dochter uitje gehad. Op de solex een mooie tocht over de kop van Flakkee, met een tussenstop bij de theetuin voor een lekker bakkie. Alles was goed geregeld en duidelijk uitgelegd. Zeker aan te bevelen!

P Verhagen
8 maanden geleden

Super leuke e scooter tocht gemaakt, met 2 vriendinnen. Aardige verhuurders, mooie tocht op stille scooters, geweldige. In leuke dorpjes even wat gedronken, relaxed, en mooi weer 🌤️ tijd vloog, volgende keer huren we ze zeker langer, we komen terug 👌

Clement Schouten
9 maanden geleden

We hebben een top middag gehad. Het boeken verliep al erg prettig en dat geldt ook voor de ontvangst en de uitleg. Dit alles door de vriendelijke Yvonne. Het rijden op de choppers en scooters vonden we erg relaxt en de route overtrof onze verwachtingen. Nogmaals bedankt!

Mandy De Decker
9 maanden geleden

Wat een gastvrij ontvangst! Mooie route gereden met de Solex. Alles was duidelijk en plezier staat voorop. Wij hebben een onwijs leuke middag gehad. Bedankt.

Evelien van Arkel
9 maanden geleden

Super toffe ochtend gehad. Voor 3 uur een e-chopper gehuurd en een prachtige route gereden a.d.v. knooppunten. Zeker een aanrader met mooi weer. Snel, vriendelijk contact!

Pascale
10 maanden geleden

Vanmiddag lekker rondgereden op de escooters. Een leuke ervaring, netjes geholpen en een duidelijke route aanduiding.

Kim
een jaar geleden

Een fijn uitstapje samen met de kinderen gedaan op de electrische brommers. Met kinderen echt een aanrader, want de kinderen zitten hier echt heel goed achterop (hadden eerst choppers gehuurd maar we konden gelukkig veranderen)
De route was heel mooi en duidelijk om te volgen.

Ron Rietbroek
een jaar geleden

Na een uiterst vriendelijke ontvangst, met heel duidelijke uitleg hebben we genoten van een ochtend tuffen op de solex. Het was echt onwijs leuk, mooie route meegekregen met nog tijd voor een versnapering op een terras. kortom als je een echt leuke ochtend of middag wilt hebben moet je zeker hier een solex huren!
Groetjes,
Familie Rietbroek
Nootdorp

Katie
een jaar geleden

Een hele gezellige middag gehad. De e-choppers rijden goed. Super leuk om met de kinderen te doen. Ideaal ook de fietstassen erop. De route was leuk! Binnenkort nog een keer de
solexen uitproberen

Jacquelien
een jaar geleden

We hebben een hele leuke middag gehad. Het is echt een aanrader!!!

Alex
2 jaar geleden

Lache, giere, brulle. Gegarandeerd plezier en bekijks. Erg goed geregeld, gastvrij en daardoor een aanrader!

Bettine
2 jaar geleden

We hebben ontzettend genoten van onze solextour. We hebben een prachtige route gereden en er was ook ruim de tijd om halverwege wat te drinken op een terras. Duidelijke uitleg ontvangen voorafgaand aan de tour. Kortom: we bevelen dit uitje zeker aan!

fam. Buysse
2 jaar geleden

Als familie-uitstapje gedaan. Was super leuk, echte aanrader. Leuke route meegekregen van Solex Verhuur. Hadden lekke band, maar werd snel verholpen (wisseling Solex), prima service!
Staan open voor verbeteringen. Echt leuk en goed bedrijf wat aan de weg aan timmeren is. Veel succes!!

Reactie plaatsen