Gastenboek

Leuk dat je jouw ervaring met ons en toekomstige klanten wilt delen!

Reacties

Angelique Hendriks
10 dagen geleden

Goedemiddag,
Wij hebben ontzettend genoten van de e-shopper Tour. De ontvangst was zeer vriendelijk en we kregen ook een goede uitleg. Ook kregen we een mooie route mee. Zeker een aanrader !
Groetjes familie Hendriks

Nelleke den Hartigh
10 dagen geleden

Vandaag hebben wij last minute nog een super leuk uitje gehad, met 2 e choppers e puch en voor de kids een fatbike op pad geweest. Alles super goed geregeld zeker een aanrader voor als je een leuk uitje wilt,!

Suzanne
23 dagen geleden

We waren op zoek naar een leuk uitje met onze pubers hierdoor kwamen we terecht bij jullie. Wij op de stoere eshoppers en de kinderen op de fatbike. Wat hebben we genoten. En wij maar denken dat we sneller zouden gaan met de eshoppers ha ha ha
Echt een aanrader voor iedereen

Carlo Stultjens
een maand geleden

Gisteren een mooie en leuke tocht gereden met de Fatbikes, samen met mijn vrouw en twee dochters.
Goede uitleg, duidelijke route beschrijving, mooie omgeving. Leuk bedrijfje, wat wij ideaal vonden was dat er geen borg gevraagd werd. Het machtigingsformulier was voldoende. Zeker een aanrader als u in de buurt bent.
Voor ons is het voor herhaling vatbaar.

Fam Tieleman
7 maanden geleden

Wij hebben een fantastische ervaring gehad. We zijn toerist in eigen omgeving, maar hoe leuk is het om op een e-puch met kinderen te toeren langs de kust van ons schitterende eiland! Ik moet ook Yvonne complimenten geven hoe er is gecommuniceerd en welke service ze verlenen, alles heel snel en duidelijk! Een echte aanrader voor zowel gezinnen met kinderen, familie of met vrienden!! Wij gaan dit zeker nog eens doen

Claudia
9 maanden geleden

Wij hebben 27 augustus j.l. 2 e-scooters gehuurd. Ontvangst was vriendelijk, uitleg duidelijk. We waren door mijn schuld iets te laat terug en daar werd niet moeilijk over gedaan. Leuk familie bedrijf! Veel keuze in e-scooters, hele leuke ook! Hadden veel bekijks onderweg. 😁
Zeker aan te raden! Prijs/kwaliteit een 10 !! De route was ook leuk, zeker als je daar de weg niet weet. Goed geregeld! Superfijn klrin maar intiem bedrijf! Top!!

Gielia
9 maanden geleden

We hebben een leuke rit gereden. We waren met twee volwassenen en twee kinderen. Heel fijn dat de kinderen veilig mee kunnen. Het ontvangst was gezellig en gemoedelijk. Alles wordt goed uitgelegd. De scooters en andere voertuigen zien er super uit. Ze worden goed onderhouden, zodat je veilig op weg gaat. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lennard Chevalking
10 maanden geleden

Voor iedereen die nog een keer op een E-chopper wil rijden is dit echt een aanrader. Wij zijn super goed geholpen door de verhuurder. Verder zagen de voertuigen er goed onderhouden uit. De route die we hebben gereden was prachtig. Kortom, een superrit op een prachtig eiland met schitterende natuur

Monique
10 maanden geleden

Gisteren 2 e-scooters gehuurd. Na een hele vriendelijke ontvangst, een leuke rit gemaakt aan de hand van meegekregen route. Onderweg lekker geluncht. Fijn dat de e-scooters een dubbele zit hebben, zodat kind van 11 ook mee kon.

Nellie en Pleuni
10 maanden geleden

2 E-puchs gehuurd samen met mijn dochter een héél mooie tourtocht gemaakt langs de kust en omgeving Stellendam. Onderweg super lekker gegeten bij de Reddingsloods. Deze tocht is zeker een aanrader !! Groetjes Nellie en Pleuni uit Limburg

Louise
10 maanden geleden

Net terug van een prachtige tocht met 2 e-choppers. De kinderen van 14 en 15 jr. achterop. Genoten van het diverse landschap.
Zeer vriendelijk ontvangst en goede uitleg.
Een echte aanrader om een leuke (mid)dag te beleven

Gea
een jaar geleden

We hebben een leuk moeder-(schoon)dochter uitje gehad. Op de solex een mooie tocht over de kop van Flakkee, met een tussenstop bij de theetuin voor een lekker bakkie. Alles was goed geregeld en duidelijk uitgelegd. Zeker aan te bevelen!

P Verhagen
een jaar geleden

Super leuke e scooter tocht gemaakt, met 2 vriendinnen. Aardige verhuurders, mooie tocht op stille scooters, geweldige. In leuke dorpjes even wat gedronken, relaxed, en mooi weer 🌤️ tijd vloog, volgende keer huren we ze zeker langer, we komen terug 👌

Clement Schouten
een jaar geleden

We hebben een top middag gehad. Het boeken verliep al erg prettig en dat geldt ook voor de ontvangst en de uitleg. Dit alles door de vriendelijke Yvonne. Het rijden op de choppers en scooters vonden we erg relaxt en de route overtrof onze verwachtingen. Nogmaals bedankt!

Mandy De Decker
een jaar geleden

Wat een gastvrij ontvangst! Mooie route gereden met de Solex. Alles was duidelijk en plezier staat voorop. Wij hebben een onwijs leuke middag gehad. Bedankt.

Evelien van Arkel
een jaar geleden

Super toffe ochtend gehad. Voor 3 uur een e-chopper gehuurd en een prachtige route gereden a.d.v. knooppunten. Zeker een aanrader met mooi weer. Snel, vriendelijk contact!

Pascale
een jaar geleden

Vanmiddag lekker rondgereden op de escooters. Een leuke ervaring, netjes geholpen en een duidelijke route aanduiding.

Kim
een jaar geleden

Een fijn uitstapje samen met de kinderen gedaan op de electrische brommers. Met kinderen echt een aanrader, want de kinderen zitten hier echt heel goed achterop (hadden eerst choppers gehuurd maar we konden gelukkig veranderen)
De route was heel mooi en duidelijk om te volgen.

Ron Rietbroek
2 jaar geleden

Na een uiterst vriendelijke ontvangst, met heel duidelijke uitleg hebben we genoten van een ochtend tuffen op de solex. Het was echt onwijs leuk, mooie route meegekregen met nog tijd voor een versnapering op een terras. kortom als je een echt leuke ochtend of middag wilt hebben moet je zeker hier een solex huren!
Groetjes,
Familie Rietbroek
Nootdorp

Katie
2 jaar geleden

Een hele gezellige middag gehad. De e-choppers rijden goed. Super leuk om met de kinderen te doen. Ideaal ook de fietstassen erop. De route was leuk! Binnenkort nog een keer de
solexen uitproberen

Reactie plaatsen