Gastenboek

Leuk dat je jouw ervaring met ons en toekomstige klanten wilt delen!

Reacties

P Verhagen
een maand geleden

Super leuke e scooter tocht gemaakt, met 2 vriendinnen. Aardige verhuurders, mooie tocht op stille scooters, geweldige. In leuke dorpjes even wat gedronken, relaxed, en mooi weer 🌤️ tijd vloog, volgende keer huren we ze zeker langer, we komen terug 👌

Clement Schouten
2 maanden geleden

We hebben een top middag gehad. Het boeken verliep al erg prettig en dat geldt ook voor de ontvangst en de uitleg. Dit alles door de vriendelijke Yvonne. Het rijden op de choppers en scooters vonden we erg relaxt en de route overtrof onze verwachtingen. Nogmaals bedankt!

Mandy De Decker
2 maanden geleden

Wat een gastvrij ontvangst! Mooie route gereden met de Solex. Alles was duidelijk en plezier staat voorop. Wij hebben een onwijs leuke middag gehad. Bedankt.

Evelien van Arkel
2 maanden geleden

Super toffe ochtend gehad. Voor 3 uur een e-chopper gehuurd en een prachtige route gereden a.d.v. knooppunten. Zeker een aanrader met mooi weer. Snel, vriendelijk contact!

Pascale
3 maanden geleden

Vanmiddag lekker rondgereden op de escooters. Een leuke ervaring, netjes geholpen en een duidelijke route aanduiding.

Kim
5 maanden geleden

Een fijn uitstapje samen met de kinderen gedaan op de electrische brommers. Met kinderen echt een aanrader, want de kinderen zitten hier echt heel goed achterop (hadden eerst choppers gehuurd maar we konden gelukkig veranderen)
De route was heel mooi en duidelijk om te volgen.

Ron Rietbroek
9 maanden geleden

Na een uiterst vriendelijke ontvangst, met heel duidelijke uitleg hebben we genoten van een ochtend tuffen op de solex. Het was echt onwijs leuk, mooie route meegekregen met nog tijd voor een versnapering op een terras. kortom als je een echt leuke ochtend of middag wilt hebben moet je zeker hier een solex huren!
Groetjes,
Familie Rietbroek
Nootdorp

Katie
10 maanden geleden

Een hele gezellige middag gehad. De e-choppers rijden goed. Super leuk om met de kinderen te doen. Ideaal ook de fietstassen erop. De route was leuk! Binnenkort nog een keer de
solexen uitproberen

Jacquelien
een jaar geleden

We hebben een hele leuke middag gehad. Het is echt een aanrader!!!

Alex
een jaar geleden

Lache, giere, brulle. Gegarandeerd plezier en bekijks. Erg goed geregeld, gastvrij en daardoor een aanrader!

Bettine
een jaar geleden

We hebben ontzettend genoten van onze solextour. We hebben een prachtige route gereden en er was ook ruim de tijd om halverwege wat te drinken op een terras. Duidelijke uitleg ontvangen voorafgaand aan de tour. Kortom: we bevelen dit uitje zeker aan!

fam. Buysse
een jaar geleden

Als familie-uitstapje gedaan. Was super leuk, echte aanrader. Leuke route meegekregen van Solex Verhuur. Hadden lekke band, maar werd snel verholpen (wisseling Solex), prima service!
Staan open voor verbeteringen. Echt leuk en goed bedrijf wat aan de weg aan timmeren is. Veel succes!!

Jeannette Cox
een jaar geleden

Het was weer geweldig! Mooi weer, leuke route en ontzettend gelachen! Nog een lekker bakkie meegekregen voor onder weg. Droge keel van het lachen dus dat bakkie hadden we wel nog! Het was ontzettend leuk.

Leonie
een jaar geleden

We hebben een super leuke middag gehad.
Na een hele duidelijke uitleg konden we op pad. Wat hebben we een lol gehad.
Zeer zeker een aanrader en we komen zeker nog een keer terug.
Bedankt!

Maria
een jaar geleden

Wij hebben een hele leuke ochtend gehad. Vriendelijke ontvangst en zij gaf een duidelijke uitleg. Wij hebben genoten van de prachtige omgeving en daarnaast ook heel veel lol gehad. Leuke activiteit om nu corona proof te kunnen doen. De lange jassen die wij aan mochten was natuurlijk heel erg leuk! Aanrader!

Leanne
een jaar geleden

We hebben vandaag genoten van een heerlijke tocht met de solex. De warme jas, muts en handschoenen hadden we op deze koude winderige dag wel nodig. Sommige plekjes zouden we graag nog eens bezoeken.
We komen zeker nog een keertje terug op een mooie warme zomerdag!
Groetjes,
Corne en Leanne

Golden girls
een jaar geleden

Een super leuke middag gehad, mooie tocht gemaakt van 3 uur over het eiland, prima verzorgd vanuit verhuur met thee mee voor onderweg. Aanrader! Hele vriendelijke host :)

Karlijn
een jaar geleden

Een heerlijke tocht gemaakt op de solex. Leren jassen aan (ook heerlijk warm!) voor de extra belevenis. We werden goed ontvangen en de tocht was goed geregeld. Leuke route en koffie/thee mee voor onderweg! We hebben een hele leuke middag gehad!

Annelie De leeuw
een jaar geleden

Enthousiast ontvangen met een bakje koffie of thee naar keuze. Een duidelijke uitleg en met de bijpassende jas op stap met de solex. Ook bij terugkomst mochten we even opwarmen met een lekker bakje thee! Zeer verzorgd en erg vriendelijk!

Lise
2 jaar geleden

We begonnen het nieuwe jaar goed met een leuke rit op de solexen. Samen met vrienden begonnen we de rit met het aan trekken van de geweldige jassen en hoeden. Dit zorgde al voor een goed begin. Daarna begonnen wij de tocht van 2 uur waarin koffie en thee werd geregeld door de organisatie wat super fijn was in deze tijd!

Onderweg stopte mensen voor ons en vond men het geweldig om te zien hoe wij voorbij reden. Dit zorgde ervoor dat wij er nog meer lol in hadden. Het leek wel alsof wij een rijdende museum waren wat zo leuk is om te ervaren. Hierbij zie je ook nog eens wat van de omgeving. Ik raad dit zeker aan voor een groep vrienden of als familie uitje!

Heel veel plezier alvast!

Reactie plaatsen