Gastenboek

Leuk dat je jouw ervaring met ons en toekomstige klanten wilt delen!

Reacties

Ron Rietbroek
4 maanden geleden

Na een uiterst vriendelijke ontvangst, met heel duidelijke uitleg hebben we genoten van een ochtend tuffen op de solex. Het was echt onwijs leuk, mooie route meegekregen met nog tijd voor een versnapering op een terras. kortom als je een echt leuke ochtend of middag wilt hebben moet je zeker hier een solex huren!
Groetjes,
Familie Rietbroek
Nootdorp

Katie
4 maanden geleden

Een hele gezellige middag gehad. De e-choppers rijden goed. Super leuk om met de kinderen te doen. Ideaal ook de fietstassen erop. De route was leuk! Binnenkort nog een keer de
solexen uitproberen

Jacquelien
5 maanden geleden

We hebben een hele leuke middag gehad. Het is echt een aanrader!!!

Alex
7 maanden geleden

Lache, giere, brulle. Gegarandeerd plezier en bekijks. Erg goed geregeld, gastvrij en daardoor een aanrader!

Bettine
7 maanden geleden

We hebben ontzettend genoten van onze solextour. We hebben een prachtige route gereden en er was ook ruim de tijd om halverwege wat te drinken op een terras. Duidelijke uitleg ontvangen voorafgaand aan de tour. Kortom: we bevelen dit uitje zeker aan!

fam. Buysse
8 maanden geleden

Als familie-uitstapje gedaan. Was super leuk, echte aanrader. Leuke route meegekregen van Solex Verhuur. Hadden lekke band, maar werd snel verholpen (wisseling Solex), prima service!
Staan open voor verbeteringen. Echt leuk en goed bedrijf wat aan de weg aan timmeren is. Veel succes!!

Jeannette Cox
8 maanden geleden

Het was weer geweldig! Mooi weer, leuke route en ontzettend gelachen! Nog een lekker bakkie meegekregen voor onder weg. Droge keel van het lachen dus dat bakkie hadden we wel nog! Het was ontzettend leuk.

Leonie
8 maanden geleden

We hebben een super leuke middag gehad.
Na een hele duidelijke uitleg konden we op pad. Wat hebben we een lol gehad.
Zeer zeker een aanrader en we komen zeker nog een keer terug.
Bedankt!

Maria
8 maanden geleden

Wij hebben een hele leuke ochtend gehad. Vriendelijke ontvangst en zij gaf een duidelijke uitleg. Wij hebben genoten van de prachtige omgeving en daarnaast ook heel veel lol gehad. Leuke activiteit om nu corona proof te kunnen doen. De lange jassen die wij aan mochten was natuurlijk heel erg leuk! Aanrader!

Leanne
10 maanden geleden

We hebben vandaag genoten van een heerlijke tocht met de solex. De warme jas, muts en handschoenen hadden we op deze koude winderige dag wel nodig. Sommige plekjes zouden we graag nog eens bezoeken.
We komen zeker nog een keertje terug op een mooie warme zomerdag!
Groetjes,
Corne en Leanne

Golden girls
10 maanden geleden

Een super leuke middag gehad, mooie tocht gemaakt van 3 uur over het eiland, prima verzorgd vanuit verhuur met thee mee voor onderweg. Aanrader! Hele vriendelijke host :)

Karlijn
een jaar geleden

Een heerlijke tocht gemaakt op de solex. Leren jassen aan (ook heerlijk warm!) voor de extra belevenis. We werden goed ontvangen en de tocht was goed geregeld. Leuke route en koffie/thee mee voor onderweg! We hebben een hele leuke middag gehad!

Annelie De leeuw
een jaar geleden

Enthousiast ontvangen met een bakje koffie of thee naar keuze. Een duidelijke uitleg en met de bijpassende jas op stap met de solex. Ook bij terugkomst mochten we even opwarmen met een lekker bakje thee! Zeer verzorgd en erg vriendelijk!

Lise
een jaar geleden

We begonnen het nieuwe jaar goed met een leuke rit op de solexen. Samen met vrienden begonnen we de rit met het aan trekken van de geweldige jassen en hoeden. Dit zorgde al voor een goed begin. Daarna begonnen wij de tocht van 2 uur waarin koffie en thee werd geregeld door de organisatie wat super fijn was in deze tijd!

Onderweg stopte mensen voor ons en vond men het geweldig om te zien hoe wij voorbij reden. Dit zorgde ervoor dat wij er nog meer lol in hadden. Het leek wel alsof wij een rijdende museum waren wat zo leuk is om te ervaren. Hierbij zie je ook nog eens wat van de omgeving. Ik raad dit zeker aan voor een groep vrienden of als familie uitje!

Heel veel plezier alvast!

Karin
een jaar geleden

We werden heel hartelijk ontvangen met een kop thee of koffie. Omdat er wat wind stond hebben we gebruik gemaakt van de leren jassen en mutsen die ons gratis aangeboden werden.
Wat is dat geweldig zeg! Niet alleen lekker warm maar ook hilarisch om zo rond te rijden. Wat een lol hebben we gehad en wat een reacties onderweg 😂
Het was een leuk Coronaproef uitje en voor herhaling vatbaar.

Groeten Karin

Marjolein
een jaar geleden

Tijdens ons weekendje weg lekker Solex gereden met een groep van 8 personen. We werden erg vriendelijk ontvangen. Alles werd netjes uitgelegd en we kregen van super jassen voor de rit. Ook kregen we nog koffie en thee mee voor onderweg, zodat we tijdens onze pauze nog iets te drinken hadden. De route was super mooi en we hebben een erg gezellige dag gehad. Zeker een aanrader

Carolien
een jaar geleden

Samen met 3 vriendinnen maakte ik een solextocht op Goeree Overflakkee. We werden super vriendelijk ontvangen met een kopje thee door de eigenaresse van de verhuur. In alle rust kregen we uitleg over de solex en de voorgestelde route. Halverwege had 1 van onze solexen een probleem. Binnen no-time was de eigenaresse bij ons met een vervangend exemplaar en er werd meteen gezegd dat we ivm deze vertraging best wat mochten uitlopen qua tijd. Toen bij terugkomst bleek dat er eigenlijk niets mis was geweest met de solex (we hadden het motortje wat verzopen), werden we toch met een grote glimlach ontvangen.
Ik kan deze verhuurder en de mooie route die we geadviseerd kregen bij iedereen aanbevelen!
PS: gas geven door het handvat naar je toe te bewegen bleek niet voor iedereen van ons een vanzelfsprekendheid ;-)

Jolanda
een jaar geleden

Gister met zn vieren een hele leuke rit op de solex gereden. Bij vertrek eerst duidelijk uitleg gehad. We hadden fantastisch weer en wat is Goeree Overflakkee toch een mooi eiland. Onderweg veel bekijks gehad. Dit is zeker een aanrader en wij gaan zeker nog een keer terug om de andere kant van het eiland te bekijken op de solex. We hebben genoten.
Groeten van Kees, Jolanda, Erik en Annet

Wendy
een jaar geleden

Leuk ontvangen met koffie en vervolgens uitleg over de Solex en de route. Met zeven vriendinnen een mooie ronde over Goeree gemaakt. Onderweg een drankje bij een strandtent en zwaaien naar enthousiaste voorbijgangers. We hebben een hele leuke middag gehad!

Astrid Nicolle
een jaar geleden

Gisteren met 11 personen op de solex via Havenhoofd richting Ouddorp en via Goedereede terug naar Stellendam. Wat een leuke nostalgische ervaring. Goede service, 1 van ons had pech, kregen snel een andere duplex en mochten langer door. Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie plaatsen