Elektrische scooter huren? 

Wij hebben de stoere volledig elektrische scooter te huur, ook wel E-Puch genoemd!

Op de e-puch naar Ouddorp, Middelharnis, Hellevoetsluis, Rockanje of misschien wel Oostvoorne?  Huur onze geluidloze retro Puch. De e-Puch heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Ze zijn erg wendbaar en rijden heerlijk. Het is de allernieuwste rage op dit moment en dat merken we. Zodra iemand plaats neemt op de E-Puch begint hun enthousiasme al en als ze terug zijn horen we vaak .. DIE WIL IK OOK !! 

Het verschil tussen een elektrische puch en de e-chopper zit hem vooral in de vering. De E-puch heeft goede vering en de chopper veel minder. Hoe smaller de wielen, des te lekkerder het rijdt. En daarbij heeft de E-puch een flinke retro look!

Deze stoere retro Puch met gouden wielen  rijdt 25 km/u. Door het lage gewicht van 55 kg is dit een gemakkelijk voertuig om te besturen en om op de standaard te zetten. Een geweldige scooter en ideaal als je nog nooit op een brommer of scooter hebt gereden.

Met deze E-puch rijdt jong en oud weg!

E-puch huren (deze rijden fantastisch)

E-puch Prijs Aanbieding
Beschikbaar vanaf maart
3 uren €35 €30
4 uren €45 €40
8 uren €90 €65
Extra's bijboeken Prijs
Kind achterop tm 12 jaar € 5,= *
Yepp kinderzitje € 7,50
Hondenmandje voor honden tot 10 kilo €7,50

Een lekker arrangement erbij? Bekijk hier de mogelijkheden

vrijgezellenfeestje op de scooter
Vriendinnenuitje

Uitje met kinderen

.. en wist je dat je ook kinderen mee kunt nemen op deze stoere elektrische scooters? Kinderen tot 14 jaar kunnen prima mee achterop. De E-puch heeft namelijk 2 zitjes, waarvan het achterste zitje is voorzien van een hoge ruggensteun, voetensteun en een handvat zodat ook de kinderen comfortabel kunnen zitten.

Ook de allerkleinste kunnen mee achterop in een Yepp kinderzitje. Mocht je hiervan gebruik willen maken, reserveer deze er dan bij! 

Heb je geen (bromfiets) rijbewijs? Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Uitje met kinderen
familie uitje op de scooter

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een mooie tour over ons mooie eiland te maken.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de E-puch zeer wendbaar. De E-scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter en dat is een garantie voor optimaal rijcomfort

yepp zitje

Een elektrische puch of een chopper?

Tja kiezen we voor een chopper of een elektrische puch? Of combineren we de voertuigen? Combineer de voertuigen, het is altijd leuk om onderweg van voertuig te kunnen wisselen. Zo heb je gelijk weer een hele andere beleving

Route volgen op de E-puch?

Wij hebben voor jullie de leukste puch routes uitgezet zodat je de mooiste plekjes en paden van Goeree-Overflakkee of Voorne-Putten kunt ontdekken. Ook kom je altijd langs gezellige terrasjes. Je kunt bij aankomst een route kiezen. 

Elektrische scooter huren?

Reserveren kan telefonisch, via whatsapp of mail. Wij zijn van 9.00 uur tot 20.00 uur geopend. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je vragen? Bel gerust & we helpen je graag.

Let op! De voertuigen zijn pas gereserveerd als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. (Houd ook de spam in de gaten)