Elektrische scooter huren? 

Wij hebben de stoere volledig elektrische scooter te huur, ook wel E-Puch genoemd!

Op de e-scooter naar Ouddorp, Middelharnis of Hellevoetsluis? Lekker genieten van de natuur en omgeving op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee? Huur onze geluidloze retro Puch. De e-Puch heeft alles wat je van een elektrische scooter mag verwachten. Ze zijn erg wendbaar en rijden heerlijk. Het is de allernieuwste rage op dit moment en dat merken we. Zodra iemand plaats neemt op de E-Puch begint hun enthousiasme al en als ze terug zijn horen we vaak .. DIE WIL IK OOK !! 

Deze stoere retro Puch met gouden wielen  rijdt 25 km/u. Door het lage gewicht van 55 kg is dit een gemakkelijk voertuig om te besturen en om op de standaard te zetten. Een geweldige scooter en ideaal als je nog nooit op een brommer of scooter hebt gereden.

Met deze E-puch rijdt jong en oud weg!

E-puch huren (deze rijden fantastisch)

E Puch huren Prijs pp
3 uur € 35,=
Halve dag € 45,=
Avondrit 18.00 uur tot 20.00 uur € 27.50
Achterop t/m 12 jaar € 5,=
Yepp kinderzitje € 7.50

Een lekker arrangement erbij? Bekijk hier de mogelijkheden

Uitje met kinderen

.. en wist je dat je ook kinderen mee kunt nemen op deze stoere elektrische scooters? Kinderen tot 16 jaar kunnen prima mee achterop. De E-puch heeft namelijk 2 zitjes, waarvan het achterste zitje is voorzien van een hoge ruggensteun, voetensteun en een handvat zodat ook de kinderen comfortabel kunnen zitten.

Ook de allerkleinste kunnen mee achterop in een Yepp kinderzitje. Mocht je hiervan gebruik willen maken, reserveer deze er dan bij! 

Heb je geen (bromfiets) rijbewijs? Vraag naar de mogelijkheden

 

 

De krachtige motor heeft ruim voldoende vermogen voor een mooie tour over ons mooie eiland te maken.

Door het compacte formaat, het lage gewicht en de 14 inch banden is de E-puch zeer wendbaar. De E-scooter is voorzien van dubbele schokbrekers voor en achter en dat is een garantie voor optimaal rijcomfort. 

Route volgen op de E-puch?

Wij hebben voor jullie de leukste puch routes uitgezet zodat je de mooiste plekjes en paden van Goeree-Overflakkee of Voorne-Putten kunt ontdekken. Ook kom je altijd langs gezellige terrasjes. Je kunt bij aankomst een route kiezen. 

Elektrische scooter huren?

Reserveren kan telefonisch, via whatsapp of mail. Wij zijn van 9.00 uur tot 20.00 uur geopend. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je vragen? Bel gerust & we helpen je graag.

Let op! De voertuigen zijn pas gereserveerd als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. (Houd ook de spam in de gaten)