Verhuur in Ouddorp en omgeving

Qua locatie zitten wij vlakbij Ouddorp, Middelharnis, Hellevoetsluis en Oostvoorne. Ben je dus op zoek naar een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familie-uitje of dagje weg  in de buurt van Ouddorp, Middelharnis of Oostvoorne? Dan zit je bij ons goed! Na deze gezellige solextour of scooterrit ben je binnen no time bij diverse leuke restaurantjes op ons mooie eiland om de dag voort te zetten. Onze routes vinden op Goeree-Overflakkee of Voorne -Putten plaatst. Een unieke en omgeving met vele mogelijkheden!  Kortom routes waar iedereen enthousiast van terug komt. 

Persoonlijk

Zelf houden wij ervan om het persoonlijk te houden. Wij zijn een klein bedrijf en gelukkig is het daarom ook mogelijk. Tijd hebben voor gasten vinden we erg belangrijk en daarom hebben wij de keuze gemaakt om niet via een reserveringssysteem te boeken, maar via persoonlijk contact. Of het nou is via de telefoon, whatsapp of via de mail. Hierdoor kunnen we meteen al jullie vragen beantwoorden en waar nodig leuke tips meegeven voor onderweg. 

Arrangementen voor onderweg

Wist je dat wij ook kunnen zorgen voor een heerlijk arrangement onderweg. Deze kun je onderweg nuttigen in een gezellig restaurant welke op de route naar Ouddorp ligt. 

Interesse? Vraag gerust welke arrangementen we jullie kunnen aanbieden of kijk op onze site

Tips nodig?

We hebben allemaal leuke tips op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informatie