Wie zijn wij?

Over ons

Juli 2020

Hoi, wij zijn Kees & Yvonne en wij zijn het gezicht achter E-verhuur Sperling (voorheen Solex & E-chopper verhuur Goeree-Overflakkee). Samen met onze 2 kinderen wonen wij in Stellendam, waar wij vanuit huis ons bedrijfje runnen.

We vinden het erg leuk om mensen een leuk uitje te bieden. Zo maken wij tijd voor onze gasten, bespreken we hun wensen en adviseren we graag wat het beste vervoersmiddel is als je eventueel kinderen mee wilt nemen.

Kees doet het onderhoud van de voertuigen en Yvonne houdt zich meer bezig met de gasten: e-mails, telefoontjes of whatsappjes beantwoorden. Het inplannen van de reserveringen en ontvangst van de gasten. 

Het mooie van verhuren vinden wij de reacties van mensen vooraf, maar vooral achteraf. Bij het opstappen is het vaak al lachen, gieren, brullen en bijna iedereen komt lachend, uitgewaaid maar vooral vrolijk terug. 

 

E-scooters & E-choppers

Uiteraard willen we dat iedereen mee kan met een leuk familie-uitje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een dagje weg

Daarom hebben we keuze genoeg. Groepen maken vaak een combinatie van voertuigen. Zo kun je onderweg ruilen van voertuig en heb je weer een hele andere beleving tijdens de rit.

Je hebt keuze uit E-scooters, E-choppers (2 soorten) of fatbikes. Ook is het mogelijk om de tour te combineren met 1 van onze arrangementen.

Met de aanvulling van de elektrische voertuigen hopen wij voor iedereen een onvergetelijk uitje aan te kunnen bieden. Herinneringen moet je tenslotte zelf maken ;-)

 

We heten jullie van harte welkom !