Wie zijn wij?

Juli 2020

Hoi, wij zijn Kees & Yvonne en wij zijn het gezicht achter Solex & E-chopper verhuur Goeree-Overflakkee. Samen met onze 2 kinderen wonen wij in Stellendam, waar wij vanuit huis ons bedrijfje runnen.

De droom om solexen te verhuren had Kees al heel lang. Jaren riep hij al, ik zou wel wat te doen willen hebben als ik thuis ben. (Hij is zeevarende en heeft veel vrije tijd als hij weer thuis is) 

Toen wij in 2020 een nieuwe schuur hebben geplaatst, konden we starten. Zo gezegd zo gedaan, binnen no-time stond de schuur vol solexen.

Kees doet het onderhoud van de solexen. Door heel veel onderhoud en vooral het bij houden van de solexen, kunnen onze gasten probleemloos op pad en dat vinden wij erg belangrijk. 

Yvonne houdt zich meer bezig met de gasten: e-mails, telefoontjes of whatsappjes beantwoorden. Het inplannen van de reserveringen en ontvangst van de gasten. 

Het mooie van verhuren vonden wij de reacties van mensen vooraf, maar vooral achteraf. Bij het opstappen is het vaak al lachen, gieren, brullen en bijna iedereen komt lachend, uitgewaaid maar vooral vrolijk terug. 

 

E-scooters & E-choppers

We merkte dat we alleen met de solexen niet iedereen konden helpen. Uiteraard willen we dat iedereen mee kan met een leuk familie-uitje, vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of gewoon een dagje weg

Daarom besloten we ook elektrische voertuigen erbij te gaan verhuren vorig jaar (juli 2021).

Je hebt keuze uit E-scooters of E-choppers. Deze E-scooters zijn de allernieuwste trend. Ze zijn vergelijkbaar met de Puch of Tomos, wie kent ze niet! maar dan volledig elektrisch ze zijn erg wendbaar en rijden heerlijk. Achterop kunnen er ook kinderen mee. Super trendy!

De E-chopper is bij vele al bekend: Brede banden, groot en leuk om mee te toeren. 

Met de aanvulling van de elektrische voertuigen hopen wij voor iedereen een onvergetelijk uitje aan te kunnen bieden. Herinneringen moet je tenslotte zelf maken ;-)

 

We heten jullie van harte welkom !