E chopper huren Ouddorp ?

Een e chopper huren in Ouddorp? Of een e-chopper huren in de omgeving van Hellevoetsluis & Rockanje of zeeland? Voor 2 personen of voor een groep? Bij E-verhuur Sperling is dit mogelijk. Huur een gave eshopper met brede banden en verken ons mooie eiland. We hebben 1 persoons choppers, maar ook een paar 2-persoons choppers. De e choppers hebben dan 2 zadels, dus ook geschikt om oudere kinderen vanaf 15 jaar mee achterop te nemen, terwijl je zelf ook goed kunt zitten. De echoppers die wij hebben zijn goed geveerd. Doordat de e choppers vering hebben in het frame rijden ze heel comfortabel.

Onze routes gaan van Stellendam, Goedereede naar Ouddorp toe. 

Uiteraard hebben we ook routes richting Middelharnis of Rockanje.

Voor het besturen van een e-chopper moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

Geveerde E-chopper huren (geldig vanaf 24-2-23)

E chopper huren Tijdsduur Prijs pp
Ma t/m do 3 uur € 36
vr, za , zo & feestdagen 3 uur € 39

Langer huren is mogelijk!             

*Bij e chopper voor 2 personen rekenen we voor achterop een meerprijs

Een lekker arrangement erbij? Bekijk hier de mogelijkheden

Wat is een e-chopper?

Er zijn eigenlijk meerdere woorden voor: E-cruisere-scooter, eshoppere-chopper, chopper, e-shopper , maar het is eigenlijk allemaal hetzelfde.

Sommige zien er misschien iets anders uit qua uiterlijk, maar dat is het dan ook.

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven scooter met een wat hoger stuur en stoere brede banden. Ze rijden 25 kilometer per uur.

Daarnaast rijdt je op een e-cruiser scooter ook nog eens geruisloos, doordat hij volledig elektrisch aangedreven wordt. Onderweg kun je dus de vogels horen fluiten.

De e-choppers zijn geschikt voor 1 volwassenen en eventueel 1 kind, die kan plaats nemen op het achterste zitje. Achterop heb je een steun voor je rug, voetensteunen en er zitten kleine fietstassen op. Een geschikte

e chopper 2 personen dus!

E choppers zijn super te combineren met onze leuke solexen of Goccia's (elektrische tomos / puch )  .. dit is de allernieuwste rage op dit moment. 

Heb je geen rijbewijs? Vraag naar de mogelijkheden

Kunnen er kinderen mee op de e-chopper?

Ga je met kinderen op pad, dan is de e-cruiser zeker een aanrader. Kinderen kunnen namelijk achterop! Maar ook onze e-scooters Goccia's zijn erg leuk om met de kinderen op uit te gaan. Het fijne is dat je echt 2 zadels hebt dus je zit allebei lekker. Bij tips leggen we het verschil nog eens goed uit.

Tuf langs de mooie bezienswaardigheden op het eiland en combineer het met een stop bij een speeltuin bijvoorbeeld. Zo kunnen de kinderen even heerlijk spelen en kun je zelf genieten van ons heerlijke arrangement.

Wist je dat:

De alle voertuigen met elkaar gecombineerd kunnen worden

Iedereen die een elektrische shopper bestuurd dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en deze bij zich te hebben.

Heb je geen rijbewijs? De fatbike super leuk is 

E chopper huren iets voor jou?

Reserveren kan via de website. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je telefonisch reserveren? Bel of whatsapp ons vrijblijvend en we staan je graag ter woord.

Let op! De voertuigen zijn pas gereserveerd als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. (Houd ook de spam in de gaten)