E chopper huren ?

Een e chopper huren in Ouddorp? Of een e-chopper huren in de omgeving van Hellevoetsluis & Rockanje of zeeland? Voor 2 personen of voor een groep? Bij E-verhuur Sperling is dit mogelijk. Huur een gave eshopper met brede banden en verken ons mooie eiland. We hebben 1 persoons choppers, maar ook een paar 2-persoons choppers. De elektrische choppers hebben dan 2 zadels, dus ook geschikt om oudere kinderen vanaf 12 jaar mee achterop te nemen, terwijl je zelf ook goed kunt zitten. De echoppers die wij hebben zijn goed geveerd. Doordat de e choppers vering hebben in het frame rijden ze heel comfortabel.

Onze routes gaan van Stellendam, Goedereede naar Ouddorp toe. 

Uiteraard hebben we ook routes richting Middelharnis of Rockanje.

Voor het besturen van een e-chopper moet je in het bezit zijn van een geldig rijbewijs of bromfietscertificaat.

e chopper strand

Geveerde E-chopper huren 

E chopper goed geveerd Prijs Aanbieding
3 uren €40 €35
4 uren € 50 €45

Een lekker arrangement erbij? Bekijk hier de mogelijkheden

Wat is een e-chopper?

e chopper huren

Er zijn eigenlijk meerdere woorden voor: E-cruisere-scooter, eshoppere-chopper, chopper, e-shopper, elektrische chopper, maar het is eigenlijk allemaal hetzelfde.

Sommige zien er misschien iets anders uit qua uiterlijk, maar dat is het dan ook.

Een echopper is een elektrisch aangedreven scooter met een wat hoger stuur en stoere brede banden. Ze rijden 25 kilometer per uur.

e chopper texel

Daarnaast rijdt je op een e-cruiser scooter ook nog eens geruisloos, doordat hij volledig elektrisch aangedreven wordt. Onderweg kun je dus de vogels horen fluiten.

De e-choppers zijn geschikt voor 1 volwassenen en eventueel 1 kind t/m 11 jaar, die kan plaats nemen op het achterste zitje. Achterop heb je een steun voor je rug, voetensteunen en er zitten kleine fietstassen op. Een geschikte

e chopper 2 personen dus!

E choppers zijn super te combineren met onze leuke fatbikes of Goccia's (elektrische tomos / puch )  .. dit is de allernieuwste rage op dit moment. 

Heb je geen rijbewijs? Vraag naar de mogelijkheden

Kunnen er kinderen mee op de e-chopper?

Ga je met kinderen op pad, dan is de echopper zeker een aanrader. Kinderen kunnen namelijk achterop t/m 11 jaar (maximaal gewicht samen is 140 kilo)! Maar ook onze e-scooters Goccia's zijn erg leuk om met de kinderen op uit te gaan. Het fijne is dat je echt 2 zadels hebt dus je zit allebei lekker. Bij tips leggen we het verschil nog eens goed uit.

Tuf langs de mooie bezienswaardigheden op het eiland en combineer het met een stop bij een speeltuin bijvoorbeeld. Zo kunnen de kinderen even heerlijk spelen en kun je zelf genieten van ons heerlijke arrangement.

e chopper zeeland

Wist je dat:

De alle voertuigen met elkaar gecombineerd kunnen worden

Iedereen die een elektrische chopper bestuurd dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en deze bij zich te hebben.

Heb je geen rijbewijs? De elektrische fatbike super leuk is 

E chopper huren iets voor jou?

Reserveren kan telefonisch, via whatsapp of mail. Wij zijn van 9.00 uur tot 20.00 uur geopend. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of heb je vragen? Bel gerust & we helpen je graag.

Let op! De voertuigen zijn pas gereserveerd als je een bevestiging van ons hebt ontvangen. (Houd ook de spam in de gaten)