e chopper tour & overnachting combinatie deal

Op de e chopper naar Ouddorp, Hellevoetsluis of Rockanje

Goeree-Overflakkee, het eiland wat nog net bij Zuid-Holland behoort. Waar je uit kan waaien op het schoonste strand van Nederland, kan genieten van de mooie natuur, de leuke pittoreske dorpjes, flamingo's kan spotten in het wild en met een beetje geluk reeën.

Omringd door het water van de Noordzee, het Haringvliet en het Grevelingen meer is Goeree-Overflakkee een mooie bestemming voor een nachtje weg, een weekendje ertussenuit of een heerlijke zomervakantie. 

Overnachting tips Stellendam

We hebben het allemaal druk, soms te druk als je het mij vraagt. Dan schiet het er wel eens bij in om ook aan elkaar te denken, met elkaar iets leuks te doen, herinneringen te maken!

Trek erop uit met de camper, of overnacht in een van de prachtige B&B Studio's van BijZee

BijZee beschikt over 15 mooi aangelegde camperplaatsen met een prachtig sanitair gebouw. Daarnaast hebben ze ook 2 B&B Studio's waar je je direct thuis voelt. De B&B Studio's zijn prachtig ingericht, voorzien van eigen sanitair en zijn in combinatie met een heerlijk ontbijt. 

Na een heerlijke nacht te hebben doorgebracht bij BijZee, is het een aanrader om een mooie tocht op de e-chopper, fatbike of Goccia te doen, om zo de prachtige omgeving nog beter te kunnen beleven. Met de auto of de camper rijdt je vaak de mooiste stukken voorbij. We hebben mooie routes liggen waardoor je juist op de mooiste plekken komt.

Maak nu herinneringen voor later en Geniet!

 

Interesse in deze leuke combinatie? Een overnachting & een e chopper tour of E-puch?

Vraag dan naar de speciale combinatiedeal en krijg korting op je uitje

Meer informatie 

BijZee

Kruisweg 2 3251 LG Stellendam, Zuid-Holland

https://www.bijzee.com