E chopper 2 personen huren?

Ga er met z'n 2e op uit op onze 2 persoons echopper

Bij e-verhuur Sperling is het mogelijk om heerlijk te touren op een elektrische chopper. Huur voor een dagdeel of een paar uur een e chopper en geniet van alles om je heen. Of het nu gaat om een dagje uit, een familie-uitje, een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje het is allemaal mogelijk. Daarnaast hebben we ook heerlijke arrangementen. 

kinderen op e chopper

Duo e-chopper huren

Een e-chopper 2 personen huren: Wat is een duo e chopper nu precies? De naam duo chopper zegt het eigenlijk al. Het is een echopper met 2 zitjes. Een chopper waar 2 personen makkelijk op kunnen zitten.

Zo kun je met gemak oudere kinderen mee achterop nemen & genieten.

Naast dat een elektrische chopper heerlijk stil is, heeft hij ook geen uitstoot en rijdt de chopper heel stoer. Door de brede banden moet je mee hangen door de bochten.

Uiteraard is het ook mogelijk om alleen op deze leuke chopper te rijden.

e chopper 2 personen

Mag iedereen op een e-chopper rijden?

Voor het rijden op een e-chopper heb je minimaal een bromfietscertificaat nodig en een goede zin om er heerlijk op uit te gaan ;-) We hebben in de e-chopper verhuur een klein aantal duo choppers voor 2 personen die voorzien zijn van een extra zadel, zodat de oudere kinderen mee achterop kunnen.

Voor de kleinere kinderen adviseren wij de e-puch te nemen, omdat deze smaller zijn en een hogere rugleuning hebben waardoor de kinderen beter zitten. 

Soorten e-choppers

Naast de 2 persoons eshoppers hebben we ook 1 persoons echoppers: model café cruiser. We hebben voor dit model gekozen omdat je ze niet zoveel in de verhuur ziet. De duo e-chopper kent iedereen: brede banden en een stoer uiterlijk.

Onze 1 persoons echoppers zijn alleen nog een tikkeltje stoerder. Het heeft een model van een Harley, waardoor sommige mensen zich ook echt afvragen wat het nou eigenlijk is. Daarnaast is deze e chopper super goed geveerd, waardoor je fantastisch rijdt.

Voor de stoere mannen en vrouwen onder ons is deze shopper super in trek en heb je onderweg een hoop bekijks.

Op de e chopper Veluwe verkennen is mooi, maar ons eiland heeft ook heel veel moois te bieden. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op en we helpen je graag verder

e chopper Ouddorp huren
elektrische bike chopper

Trefwoorden: e-chopper ouddorp, e-chopper Hellevoetsluis, e-chopper Rockanje, e-chopper Oostvoorne, E-chopper Ouddorp huren, e chopper 2 peronen, 2 persoons e-chopper huren, ouddorp echopper, ouddorp choppers, hellevoetsluis choppers, Rockanje choppers,