Bedrijfsuitje / personeelsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren, waarbij iedereen een lach op zijn gezicht krijgt? én waar iedereen iets te doen heeft? Dat is zeker mogelijk en regelen we graag voor jullie. Met onze stoere e-scooters, E-choppers en solexen beleef jij met je collega's het hilarische bedrijfsuitje aller tijden! Onze voertuigen geven iedereen bij de start al een lach op het gezicht.

 

Bedrijfsuitje op Goeree-Overflakkee

Een tour op de solexen is ideaal voor een personeelsuitje. Even terug in de tijd, onthaasten en genieten van de nostalgie. Wat was de solex toch een luxe in die tijd. 

Willen jullie helemaal in style dan ga je natuurlijk op pad in de leren, lange solexjassen, die jullie gratis mogen gebruiken. 

Liever elektrisch rijden? Kies dan voor onze e-chopper of e-scooters

Stop voor een hapje of drankje

Bij een uitje horen natuurlijk ook een hapje of een drankje. We denken graag met jullie mee! 

Koffie/thee met gebak vooraf, een tussenstop op een strandtent of een drankje in een oud bruin café, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer informatie? neem gerust contact op en we denken graag met jullie mee 

E chopper Ouddorp of Rockanje

De opstapplaats is in Stellendam, maar wist je dat dat heel centraal ligt. Je kan vanuit hier heel veel kanten op: richting Ouddorp, Middelharnis of wat dacht je van Rockanje.

We hebben diverse routes liggen, die jullie langs de mooiste plekken sturen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een mooie route uit te stippelen.

E-chopper, e-scooter of solex huren

Het organiseren van een bedrijfsuitje is altijd lastig. Je bent met zoveel mensen en wensen te maken. Om iedereen het naar hun zin te laten hebben, is het bij ons ook mogelijk om je collega's zelf te laten kiezen op welk voertuig ze willen rijden. De een vindt een elektrische chopper leuk, terwijl de ander zichzelf liever op een elektrische scooter ziet zitten. Door iedereen zelf te laten kiezen, krijg je een uitje waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Voor degene zonder rijbewijs hebben we een hele stoere elektrische fatbike 

 

Meer informatie ? Neem vrijblijvend contact op en we denken graag met jullie mee