Uitje met kinderen

Leuk uitje met kinderen? Lekker even eruit in de frisse buitenlucht? Huur een E-chopper of e-scooter!

Een tour op de e-chopper of e-scooter is een echt gezinsuitje. Het is een uitje voor allemaal. Geniet onderweg van alles wat ons mooie eiland Goeree-Overflakkee allemaal te bieden heeft. De verschillende E-chopper verhuur routes begeleiden je langs de mooiste plekjes. De mooie natuur, duingebied, het Noordzeestrand, maar ook een  scooter huren Ouddorp is leuk om te doen of door het stadje Goedereede. 

Wist je dat we dan ook maar 10 min van Ouddorp Landal of de Ridderstee vandaan zitten? Erg centraal voor het rijden van mooie routes.

E-chopper met kinderen

Met het gezin is een E-chopper huren echt ontzettend leuk om te doen. Maar welk voertuig is het beste voor de kinderen? Huur je een E-chopper of is de E-scooter een betere optie?

Een e-chopper huren adviseren wij altijd met oudere kinderen. Onze e-choppers hebben 2 zitplaatsen, zodat je allebei lekker kunt zitten. Het kind wat achterop zit heeft een lage ruggensteun voor in de rug en voetensteunen. Omdat de zitting wat breder is, is een echopper aan te bevelen bij oudere kinderen.

E-scooter met kinderen, geruisloos genieten!

Heb je onze stoere E-scooters al gezien? Die mooie elektrische scooters met gouden wielen.

Deze e-scooter is perfect voor een uitje met de jongere generatie. Kinderen kunnen heerlijk achterop plaats nemen, hebben een goede, hoge ruggensteun, voetensteuntjes én een handvat om zich aan vast te kunnen houden. Bij papa of mama achterop, hoe stoer is dat?

Omdat de elektrische scooters ook wel E-Puch genoemd, smaller zijn dan de e-choppers, zitten vooral kinderen t/m 12 jaar hier comfortabel op en net iets dichter tegen de bestuurder aan. Wat ons betreft en (vele gasten met ons) een aanrader voor een uitje met kinderen!
Voor de allerkleinste hebben kun je gebruik maken van een YEPP fietsstoeltje. Deze zijn verkrijgbaar voor €7.50 per rit.

Geniet van een dagje uit met het gezin. 

 

Een E-scooter huren of E-chopper? Wat is jouw ervaring? 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.