Veel gestelde vragen

Wanneer zijn jullie open?

Wij zijn het gehele jaar geopend, 7 dagen per week, van 09.00 uur tot 21.00 uur

 

Wat zijn de prijzen?

De prijzen staan vermeld bij de voertuigen. Bovenaan zie je onze voertuigen staan: solex, elektrische scooter of e-chopper. Als je op het gewenste voertuig klikt zie je de prijzen vermeld. Uiteraard is het ook mogelijk om te combineren qua voertuigen.

 

Hebben jullie ook leren jassen waar we gebruik van kunnen maken?

Ja, die hebben we zeker. Vooral als het wat kouder is,  is het niet alleen super leuk om aan te hebben op de solex, het isoleert ook nog eens, waardoor je het niet koud krijgt onderweg.

 

Kunnen er kinderen mee?

Op de solexen kan dat niet, maar op onze elektrische scooters is dat wel mogelijk. De E-choppers en E-scooters hebben een voetensteun, ruggensteun en een handvat waar je je aan vast kan houden. Mocht er een kind(je) mee willen rijden geef dit aan bij het reserveren, dan adviseren we je graag. Wil je weten welk voertuig het beste geschikt is voor jouw kind, kijk dan bij tips 

Wist je dat we voor de allerkleinste onder ons ook Yepp kinderzitjes beschikbaar hebben? Deze kunnen alleen op de E-puch (elektrische scooter) 

 

Heb je een rijbewijs nodig?

Ja, voor alle voertuigen met een kentekenplaat moet je een rijbewijs hebben, dus ook voor onze solexen en elektrische scooters, anders ben je niet verzekerd. Heb je geen (bromfiets)rijbewijs, vraag dan naar de mogelijkheden, zodat toch iedereen mee kan rijden. Zorg dat je je rijbewijs bij je hebt, deze moet je kunnen laten zien voor vertrek.

 

Kunnen we ook voor een bedrijfsuitje bij jullie terecht? 

Ja, voor een bedrijfsuitje of een familie uitje ben je bij ons op het juiste adres. Je kunt heerlijk toeren op de solexen, elektrische scooters, shoppers of combinatie van beide. We hebben diverse routes die jullie langs alle mooie plaatsen op ons eiland sturen. 

.... maar reserveer wel vroegtijdig !!

 

Moet ik meetrappen op de solex?

Nee, onder het solex rijden hoef je absoluut niet mee te trappen op de solex. Een solex moet alleen bij het starten een klein beetje hulp hebben, omdat hij dan koud is maar als hij eenmaal aan is dan kun je lekker gaan genieten van de nostalgie van de pruttelende solexen. Het onderhoud aan onze solexen doen wij allemaal zelf en controleren we, zodat je probleemloos op weg kunt. Mocht er onverwachts toch iets zijn onderweg, dan wordt er zo snel mogelijk een vervangende solex bezorgd zodat jullie de route weer kunnen vervolgen.

 

Kan een reservering veranderd worden?

We kijken op de dag zelf altijd wat de mogelijkheden zijn, want niks is zo veranderlijk als het weer (vooral aan de kust)  Normaliter gaat onze verhuur gewoon door, omdat men zich op het weer kan kleden. Alleen bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld storm of permanente harde regen) bieden wij de mogelijkheid kosteloos de reservering te verschuiven naar een nader te bepalen datum. 

 

Hoe reserveer je?

Reserveren van het uitje kan telefonisch, per mail of whatsapp. We zijn een bedrijf die het graag nog persoonlijk houden, daarom nemen wij graag de tijd voor je en hebben we geen online boekingssysteem. Onze voorkeur heeft telefonisch reserveren, zodat we je goed kunnen adviseren en eventuele vragen meteen kunnen beantwoorden.

Onze voertuigen vallen onder de categorie snorfietsen. Het tonen van een bromfiets- ,scooter- of autorijbewijs is verplicht.

 

Ik heb geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Zodra je gereserveerd hebt ontvang je een bevestiging en aanvullende informatie per mail. Als je dit niet hebt ontvangen binnen 6 uur, zit het wellicht in de spam box, zo niet, neem dan telefonisch contact op.

 

Wat als we de e-chopper, solex of escooter te laat inleveren?

We vertrouwen erop dat je op tijd terug bent, maar als je toch langer onderweg bent houden we €10,- per 30 minuten in op de borg per voertuig.

 

We moeten 15 minuten van te voren aanwezig zijn toch?

Dat klopt! In die tijd kun je onze huurovereenkomst tekenen, kun je een route bekijken en geven wij instructies over de solex, echopper of escooter. Door een kwartier van te voren aanwezig te zijn, gaat dit niet van je huurtijd af.

 

Zijn er mooie routes beschikbaar?

We hebben diverse routes liggen die door middel van knooppunten te volgen zijn. Het rijdt lekker ontspannen en je hoeft alleen maar de bordjes langs de weg te volgen.

Mocht je gebruik willen maken van een app, dat kan uiteraard ook. Download hiervoor de Fietsknoop App op je mobiel zodat je GPS functie hebt. 

 

Scooter huren in Ouddorp

Ik ben op vakantie in Ouddorp of omgeving kan ik dan bij jullie een e-scooter huren (of solex & e-chopper)? Dat is een vraag die we volmondig met ja kunnen beantwoorden. De routes die wij gebruiken, worden door verschillende verhuurbedrijven gebruikt. Zo doe je eigenlijk hetzelfde rondje alleen start je ergens anders. Heb je de omgeving van Ouddorp wel gezien dan kun je vanuit Stellendam heel makkelijk richting Voorne Putten of richting Middelharnis. Zo kun je nog veel meer mooie plekken ontdekken ;-)

 

Tips nodig?

We hebben allemaal leuke tips op een rijtje gezet. Klik hier voor meer informatie

 

 

Heb je nog geen antwoord op je vraag? Bel ons gerust of stuur een berichtje via whatsapp