Hond op scooter?

Je kent het wel. Opeens ontstaat er een spontaan idee om te gaan toeren op een scooter, fatbike of misschien wel een echopper. Je trouwe kleine viervoeter moet dan natuurlijk ook gewoon mee!

Lees meer »

Stoere E chopper huren?

Stoere echopper huren: Wil je een stoere e chopper huren in de buurt, een chopper waar iedereen zijn hoofd voor omdraait? Een e-chopper waar je op zit of dat je je op een echte Harley waant (het geluid moet je alleen zelf maken ;-)) Een echopper die geschikt is voor stoere mannen en vrouwen. Een eshopper die niet zo standaard is? Dan hebben wij dé echopper die jij zoekt in de E-chopper verhuur! 

Lees meer »

E chopper 2 personen huren?

Bij e-verhuur Sperling is het mogelijk om heerlijk te touren op een elektrische chopper. Huur voor een dagdeel of een paar uur een e chopper en geniet van alles om je heen. Of het nu gaat om een dagje uit, een familie-uitje, een groepsactiviteit of een bedrijfsuitje het is allemaal mogelijk. Daarnaast hebben we ook heerlijke arrangementen. 

Lees meer »

e chopper tour & overnachting combinatie deal

Goeree-Overflakkee, het eiland wat nog net bij Zuid-Holland behoort. Waar je uit kan waaien op het schoonste strand van Nederland, kan genieten van de mooie natuur, de leuke pittoreske dorpjes, flamingo's kan spotten in het wild en met een beetje geluk reeën.

Lees meer »

Bedrijfsuitje / personeelsuitje

Een bedrijfsuitje organiseren, waarbij iedereen een lach op zijn gezicht krijgt? én waar iedereen iets te doen heeft? Dat is zeker mogelijk en regelen we graag voor jullie. Met onze stoere e-scooters, E-choppers en solexen beleef jij met je collega's het hilarische bedrijfsuitje aller tijden! Onze voertuigen geven iedereen bij de start al een lach op het gezicht.

Lees meer »

Huur een E-Puch

Beleef het ultieme gevoel van vrijheid met deze stille E-scooters en geniet van de mooie natuur, de mooie dorpje en met een beetje geluk de reeën in het weiland. 

Lees meer »

Cadeaubon

Wil je écht een leuk cadeau geven? Geef een cadeaubon voor een e fatbike, e-scooter-, of e chopper tour. Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken !!

Lees meer »