Solex rijden? Wat kost het?

Voor de één heel herkenbaar uit het verleden en voor de jongere generatie een leuke nieuwe ervaring.  Ontspannen toer je langs prachtige natuurgebieden, herkenbare plekken en bezienswaardigheden. In de omgeving van Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten kun je een Solextocht maken, nostalgisch uitwaaien en genieten van het Zuid-Hollandse  landschap. Tussendoor kun je een terrasje pakken of  even stoppen om iets te kunnen eten en drinken. Ook solexen huren Renesse is goed te doen, want binnen 20 minuten sta je bij ons en kun je een van onze mooie routes rijden op de solex. Beleef de nostalgie van onze pruttelende solexen en je bent verzekerd van een dag vol plezier en gezelligheid. 

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je vroegtijdig te reserveren zodat je verzekerd bent van een leuk uitje.

 

Het huren van onze Solexen gaat als volgt:

Je dient 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Zo kunnen we jullie uitleg geven over de Solexen, kun je jassen passen en kun je eventueel nog vragen stellen, waardoor je erna op tijd kunt vertrekken.  Normaal gesproken verhuren wij de Solexen per 2,5 uur, maar in overleg is langer ook mogelijk, mits er ruimte is. Mocht een bezinesolex niets voor jouw zijn, dan hebben we eventueel ook een E-Solex (elektrisch) beschikbaar.

Het onderhoud aan onze solexen doen wij allemaal zelf en controleren ze na elke rit zodat je probleemloos op weg kunt. Mocht er onverwachts toch iets zijn onderweg, dan wordt er zo snel mogelijk een vervangende solex bezorgd zodat jullie de route weer kunnen vervolgen.

 

Wist je dat je ook helemaal in style kunt? We hebben leren jassen, handschoenen en ook caps die je gratis kunt gebruiken tijdens je solexrit 

Zo heb je gegarandeerd een hilarische dag ;-) 

Handig om te weten: Op al onze solexen zitten fietstassen. Zo kun je makkelijk je jas, tas of dat heerlijke arrangement meenemen.

 

Solex Prijs pp
Wintertarief
2 uur € 30
2,5 uur € 35
Arrangement koffie, thee en heerlijk appeltaartje van Raadhuistaartjesbyeem €3.95

De prijzen zijn incl. verzekering, brandstof & eventuele pechhulp.

Ook mag je gratis gebruik maken van bijpassende leren jassen en caps

Arrangement voor onderweg 

Geniet op een van die leuke plekjes die je onderweg tegenkomt, van een heerlijk zelfgemaakt appeltaartje van Raadhuistaartjesbyeem en een bakje koffie of thee.

Loopt het water ook al in de mond?

Reserveer dit heerlijk arrangement dan nu ! op=op

Wij ook hebben ook choppers of elektrische scooters te huur. Tour geruisloos langs de mooiste plaatsen op ons eiland. 

De choppers zijn geschikt voor 1 volwassenen en eventueel 1 kind en zijn super te combineren met onze leuke solexen. 

Zo kan iedereen mee !

 

 

Solex huren ?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je solexen reserveren? Bel of whatsapp ons vrijblijvend voor meer informatie of vul onderstaand contactformulier in zodat we met jullie contact op kunnen nemen.